Nieuws Antwerpen Eric Van Bael is de nieuwe CEO van XPOfleet en Mobilitypower

Eric Van Bael is de nieuwe CEO van XPOfleet en Mobilitypower

Arnoud Oortwijk en Eric Van Bael. Foto RR

Eric Van Bael is de nieuwe CEO van XPOfleet en Mobilitypower

ANTWERPEN – Bij XPOfleet en Mobilitypower geven oprichters Gert Vandersmissen en Arnoud Oortwijk na twintig jaar de fakkel door. Eric Van Bael, met een achtergrond in de IT-sector, is de nieuwe CEO. Sinds 2021 zijn beide bedrijven onderdeel van de Nederlandse wagenparkbeheerder Fleet Support Groep.

XPOfleet ontwikkelt software voor het efficiënt beheer van wagenparken en andere mobiliteitsdiensten van bedrijven. Mobilitypower is net als Fleet Support specialist in fleet en mobility management. Met de overname van deze bedrijven kroonde Fleet Support zich vorig jaar tot marktleider in de Benelux. De kersverse CEO wil met XPOfleet en Mobilitypower verder inzetten op internationale expansie.

Groei verderzetten

“De wereld van mobiliteit verandert razendsnel”, zegt Eric Van Bael. “Denk aan de focus op duurzaamheid, de elektrificatie van wagenparken en nieuwe mobiliteitsoplossingen. Dit vergt veel aanpassingsvermogen van bedrijven. Ik kijk er enorm naar uit om de groei van XPOfleet en Mobilitypower verder te zetten en onze klanten te ondersteunen bij deze transitie.”

Volgens Fleet Support zijn beide bedrijven in goede handen met de nieuwe CEO. “Wij zijn verheugd met de benoeming van Eric Van Bael”, zegt Managing Director Eugène Krabbenborg. “Eric heeft jarenlange ervaring in de IT-sector, onder andere bij Hewlett Packard en Spacewell. Wij zijn Gert en Arnoud dankbaar voor hun inzet. Er staat een stevig fundament om met XPOfleet en Mobilitypower onze ambities te realiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.