Nieuws Antwerpen Erik Goossens (Boxs): “Ik bied mijzelf dagelijks aan om te praten.”

Erik Goossens (Boxs): “Ik bied mijzelf dagelijks aan om te praten.”

Erik Goossens (Boxs): “Ik bied mijzelf dagelijks aan om te praten.”

SCHILDE – Nadat we de ondernemersorganisaties aan het woord lieten, is het in onze nieuwe reeks de beurt aan ondernemers uit de Antwerpse regio. We vragen hen om een videoboodschap in te sturen gericht aan collega-ondernemers en onze lezers. Erik Goossens, gekend van De Grungblavers en zaakvoerder van Boxs, vergelijkt de huidige situatie met een stille aardbeving.

Volgens Erik Goossens mogen we niet volledig rekenen op de overheid, want dat gaan we als ondernemers dubbel en dik moeten terugbetalen. “We gaan elkaar moeten helpen. Praten helpt om te ventileren en te inspireren. Ik ben zelf alle dagen ter beschikking tussen 9 en 10 uur om te skypen één op één”, vertelt Erik Goossens in onderstaande videoboodschap over zijn initiatief Knowledge for breakfast.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.