Nieuws Antwerpen Erik Moreau MVP van Microsoft

Erik Moreau MVP van Microsoft

Erik Moreau MVP van Microsoft

erikerikErik Moreau van Aurelium is door Microsoft MVP benoemd. MVP staat voor: Most Valuable Professional. Het is een titel die de inzet honoreert van een IT-specialist die în de afgelopen jaren zijn passie en zijn kennis van de Microsoftproducten overdraagt op anderen. “Ik voel me wel vereerd, ja” zegt Erik Moreau.

Erik Moreau werkt al sinds 1999 bij Aurelium, een expansief IT-bedrijf dat zich vooral toespitst op de uitbouw van infrastructuurprojecten bij KMO’s. De onderneming uit Kontich groeide al die jaren sterk door en tekent nu voor een omzet van zo’n 8,5 miljoen euro. “Ik heb die groeijaren meegemaakt”, zegt Erik Moreau. “Ik ben niet helemaal toevallig personeelslid 007 van het bedrijf.”

Erik is er vandaag 39 en heeft zich ondertussen opgewerkt tot technisch supervisor bij het bedrijf. Hij zorgt voor de technische ondersteuning van de engineers en staat oa. in voor de technische kwaliteitscontrole bij de aflevering bij klanten.

De erkenning door Microsoft doet hem kennelijk deugd. “Ik heb effectief vele jaren mijn feedback gegeven aan de zogenaamde community van Microsoft. Dat houdt in dat ik vele sessies gegeven heb met IT’ers waarin ik mijn ervaring met de systemen doorgegeven heb. Microsoft is daar kennelijk erkentelijk voor en kende mij die titel toe.” Erik Moreau staat nu officieel gecatalogeerd als MVP voor het “windows Expert-IT Pro” expertise domein.

MVP worden is overigens niet iedereen gegeven. In al die jaren zijn internationaal slechts 4000 IT’ers opgenomen in de kring. Het gaat dan wel om 90 landen en 40 talen, 90 verschillende technologiën en 10 miljoen gestelde vragen. In België zijn er slechts 40 MVP’ers. Het is dus zeker geen label dat je zomaar cadeau krijgt. Bij Microsoft heet het dat het bedrijf “de rol onderkent die individuen als Erik Moreau spelen bij de verdere doorbraak van de technologie en de confrontatie ermee met de klanten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer