Nieuws Antwerpen Erwin Van Osta (Hubo) is nieuwe voorzitter handelsfederatie Comeos

Erwin Van Osta (Hubo) is nieuwe voorzitter handelsfederatie Comeos

Erwin Van Osta, afgevaardigd bestuurder Hubo

Erwin Van Osta (Hubo) is nieuwe voorzitter handelsfederatie Comeos

WOMMELGEM – Erwin Van Osta, gedelegeerd bestuurder van doe-het-zelfketen Hubo, wordt de nieuwe voorzitter van de Belgische handelsfederatie Comeos. Hij volgt Stephan De Brouwer, ceo van fastfoodketen Mc Donalds, op. Het mandaat van de nieuwe voorzitter bedraagt drie jaar.

Erwin Van Osta maakte carrière bij Gamma en kocht in 1992 het verlieslatende Hubo op. Vorig jaar nam hij mee Veritas over. Hubo heeft zijn hoofdkantoor in Wommelgem langs de E313.

Comeos vertegenwoordigt de Belgische handel en diensten. De leden verkopen aan bedrijven of rechtstreeks aan de consument, zowel in winkels als online, en zijn actief in 18 sectoren en omvatten kleine en grote handelszaken, restaurantketens en cateringbedrijven. Comeos vertegenwoordigt naar eigen zeggen winkelketens die ruim een half miljoen werknemers tellen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.