Nieuws Antwerpen ESAS wordt Circet: “Zo komen we naar buiten als één groot Europees merk”

ESAS wordt Circet: “Zo komen we naar buiten als één groot Europees merk”

ESAS wordt Circet: “Zo komen we naar buiten als één groot Europees merk”

De gekende installateur van telecominfrastructuur en smart energy toepassingen ESAS, met hoofdkantoor in Wilrijk, gaat voortaan door het leven als Circet. De naamswijziging is het gevolg van de overname door de Europese marktleider Circet in december vorig jaar.

“Dat de naam ESAS uit het straatbeeld verdwijnt, is geen nadeel”, zegt Bavo De Cock, ceo van wat nu Circet Benelux is. “Door alle entiteiten te groeperen onder één krachtige identiteit en de synergievoordelen van de groep optimaal te benutten, zijn we beter gewapend om onze ambitieuze groeiplannen te realiseren.”

Sinds de start in 2000 evolueerde ESAS tot een dienstverlener die in sectoren als telecom en energie zowel de installatie, het onderhoud en het beheer van ‘smart devices’ uitvoert als instaat voor de aanleg en het onderhoud van coax-, glasvezel- en mobiele netwerken in opdracht van grote telecombedrijven. Vanuit het hoofdkantoor in Wilrijk worden 1.500 specialiseerde medewerkers aangestuurd, verspreid over 16 vestigingen in de Benelux.

ESAS verdwijnt uit straatbeeld

Eind vorig jaar werd ESAS Benelux onderdeel van Circet, de voornaamste Telecom Network Service Provider in Europa. Na een inventarisatie van de synergiemogelijkheden, is nu de fase aangebroken dat alle merknamen in de Benelux – zoals ESAS, Lomitel, NKM, Spitters, Teletronika en TeleZuid – verdwijnen en gegroepeerd worden onder de naam Circet.

Een weldoordachte, strategische keuze die ESAS zal helpen om het groeiproces te versnellen. “In de eerste plaats laat de fusie met Circet toe dat we in de nieuwe groep onze knowhow kunnen delen, innovaties kunnen verwelkomen en op tal van organisatorische en administratieve aspecten enorme stappen voorwaarts kunnen zetten”, aldus De Cock. “Door nu ook de naam te uniformiseren, komen we naar buiten als één groot Europees merk, dat krachtdadig en toekomstgericht de klanten van dienst zal zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.