Nieuws Antwerpen Esthetische Kliniek Carpe Clinic breidt medische expertise uit

Esthetische Kliniek Carpe Clinic breidt medische expertise uit

Esthetische Kliniek Carpe Clinic breidt medische expertise uit

ANTWERPEN – Carpe Clinic breidt haar expertise uit op medisch vlak. Deze zomer omarmden de Antwerpse kliniek met trots een groep van experten in hun praktijk die elk in hun vakgebied, hun kennis zullen delen met het Carpe Clinic team. De nieuwe aanwervingen zijn gespecialiseerd in cosmetische gynaecologie en orthomoculaire geneeskunde.

Ingrid-van-Riet-en-Solange-Lintermans

Ingrid van Riet en Solange Lintermans

Eind juni kondigde Carpe Clinic reeds de mogelijkheid tot een maandelijkse consultatie met Leen Steyaert aan, Vlaanderens allereerste menopauzeconsulente. Met de aanwerving van Marijke Aerts (bekend van Gynaeco +) en Karolien Stevens (bekend van Gyneplus) zet het nu ook prominent in op cosmetische gynaecologie. Ook orthomoleculaire arts Dr. Rudy Proesmans vervoegde recent het Carpe Clinic team.

Deze dokters en consulenten zullen diverse consultaties per maand geven in de dokterspraktijk van Carpe Clinic. Met de uitbreiding hoopt Carpe Clinic niet alleen dermatologische problemen maar ook problemen rond voeding en onze gezondheid en zelfs vaginale problemen transparanter en meer bespreekbaar te maken.

“We weten niet wat de toekomst brengt maar net als altijd, zullen we ook nu de gezondheid van onze patiënten hoog in het vaandel dragen. De nodige veiligheidsmaatregelen werden dan ook genomen, zodat iedereen veilig en wel een bezoekje aan de praktijk kan brengen”, vertellen dokter Ingrid van Riet en dokter Solange Lintermans, die aan het hoofd staan van Carpe Clinic.

Carpe Clinic is sinds december 2019 verhuisd naar een nieuwe locatie op het nieuwe Zuid in Antwerpen. De kliniek legt sinds de verhuis de nadruk op het ‘back to nature’ concept, zowel op het vlak van beauty, inrichting als haar partners.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.