Nieuws Antwerpen Stories Evy Gruyaert werkt met Antwerps Atelier 11 aan nieuwe juwelencollectie
Antwerpen

Evy Gruyaert werkt met Antwerps Atelier 11 aan nieuwe juwelencollectie

Begin 2010 bracht tv-en radiopresentatrice Evy Gruyaert haar eigen juwelencollectie ‘Malice in Wonderland’ op de markt. Ondertussen lanceerde de presentatrice ook een eigen webshop ‘Malice by Evy Gruyaert’ waar nu een nieuwe juwelencollectie op zal verschijnen. De juwelen worden gemaakt door de goudsmeden van het Antwerpse Atelier 11.

“Malice is nog steeds Malice, maar iets volwassener en meer inspirational, zonder zweverig te zijn”, vertelt Evy Gruyaert, die sinds ze minder op het scherm te zien is niet heeft stilgezeten. “Malice 2.0 spitst zich meer toe op welzijn en genieten van het leven in al z’n aspecten.”

Met halfedelstenen, toffe quotes en unieke elementen krijgt de collectie vorm. “Het juwelenmerk is intussen volwassener geworden en dichter bij zichzelf gekomen, maar zonder haar zotte kant te verliezen.” Voor de productie en het finetunen van haar juwelen klopte Evy aan bij de goudsmeden van Atelier 11 uit Antwerpen.

Naast de lokale productie, wordt er ook met zoveel mogelijk eerlijke en natuurlijke materialen gewerkt. Kwalitatief 925 Sterling Zilver, al dan niet verguld gecombineerd, met halfedelstenen die volgens het team achter Malice elk hun eigen superpower hebben.

“Daarnaast garanderen we onze klanten een uitstekende dienst na verkoop. En ook in onze verpakkingen gaan we voor origineel en duurzaam, zonder aan schoonheid in te boeten.”

Ludovik en Flor van Atelier 11 zetten al 20 jaar lang hun schouders onder juwelencollecties van menig nationale en internationale modegoeroes zoals Raf Simons, Jean Paul Gaultier, Maison Martin Margiela, A.F. Vandevorst en tientallen anderen. Daarnaast hebben ze ook hun eigen collecties genaamd ‘Rebels & Icons’ en ‘Heroes’.