Senitas 'Icoone' bindweefselmassage. Foto: Senitas.

Expertisecentrum in huidverzorging Senitas opent pop-up in de Kloosterstraat

Van woensdag 26 juni tot donderdag 4 juli nestelt Senitas zich in de Kloosterstraat in Antwerpen.

Senitas werd opgericht in 1999 door Luc Vanheusden en Diane Zoons met voedingssupplementen voor de huid en voedingsbegeleiding. Tien jaar laten zetten ze de stap naar de beautywereld, met producten en behandelingen die focussen op een gezonde huid en levensstijl. Vandaag is Senitas de professionele partner in de Benelux voor dermatologen, artsen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten…

Het hoofdkantoor van Senitas is gevestigd in Diepenbeek, waar een 30-tal mensen werken. Ze ondersteunen de cosmetische en medische markt met de verdeling van wetenschappelijk onderbouwde merken zoals onder andere Aerolase, icoone en Hydrafacial. Daarnaast reiken ze hun partners advies op maat en businesscoaching aan en geven ze trainingen over sectortrends.

De pop-up in de Kloosterstraat belicht enkele vernieuwende producten en gepatenteerde technologieën. “In onze pop-up willen we laten zien dat persoonlijke schoonheid voor iedereen bereikbaar is. Een gezonde huid en levensstijl draagt bij aan meer zelfvertrouwen en een stralende persoonlijkheid. Daarom ondersteunen we de cosmetische en medische markt enkel met producten en behandelingen van topmerken”, klinkt het.