Nieuws Antwerpen Familie stapt uit Gosselin Group

Familie stapt uit Gosselin Group

Familie stapt uit Gosselin Group

DEURNE – De familie Gosselin heeft haar resterende aandelen binnen de Gosselin Group met hoofdkantoor aan het Albertkanaal in Deurne verkocht. Huidig ceo en meerderheidsaandeelhouder Marc Smet heeft deze samen met Dirk Vanhoutteghem opgekocht. Daarmee verdwijnt de familie Gosselin definitief uit het logistieke bedrijf.

Dirk Vanhoutteghem was al enkele jaren extern bestuurder van de Gosselin Group en heeft een ruime ervaring als bestuurder en hoofdaandeelhouder van de Molenbergnatie, die hij in 2011 verkocht. Onder zijn leiding groeide Molenbergnatie in de periode 1987-2011 van 5.000m² naar 400.000m² aan logistieke activiteiten. Daarnaast is hij actief in de vastgoedsector als projectontwikkelaar. Eén van zijn grootste realisaties is de site van de voormalige Zillion in Antwerpen.

Marc Smet en Dirk Vanhoutteghem: “Het is onze ambitie om de expansie van de Gosselin Group te versnellen in binnen- en buitenland. En dit voor de twee divisies: Gosselin Mobility en Gosselin Logistics.” Gosselin Mobility verzorgt internationale verhuizingen en relocatiediensten voor multinationals, expats, diplomaten, militairen en privé-personen. Gosselin Logistics levert logistieke diensten voor bedrijven, zoals expeditie, magazijnopslag en douaneformaliteiten.

Ervaren duo

De Gosselin Group vertrouwt op de jarenlange ervaring en aanvullende kwaliteiten van het duo. “Ze garanderen veel toekomstperspectieven voor de Gosselin Group en al haar stake-holders. Door deze samenwerking wordt tevens de continuïteit van de Gosselin Group verzekerd en bestendigd”, klinkt het in een mededeling.

Gosselin werd opgericht in 1930 en realiseert vandaag met meer dan 800 werknemers een omzet van meer dan 300 miljoen euro. Naast het hoofdkantoor van het bedrijf aan het Albertkanaal in Deurne, zijn er nog 56 kantoren in 34 landen, met een sterke vertegenwoordiging in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Caucasus, Centraal Azië en China.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.