Fastned Brecht 4

Fastned opent eerste shop bij snellaadstation in Brecht

Snellaadbedrijf Fastned heeft de allereerste shop bij een snellaadstation geopend. Het bedrijf wil daarmee de laadervaring van klanten aangenamer maken. De shop opende haar deuren bij het snellaadstation aan de E19 tussen Antwerpen en Breda, ter hoogte van Brecht.

"Bij de ontwikkeling van deze shop hebben we de behoefte van de reiziger centraal gezet", zegt Fastned retail development manager Luuk Valk. "De shop is een oase van licht en rust, ontworpen om bezoekers een moment van ontspanning te bieden op comfortabele loungebanken in onze 'Greenhouse'. Hier kunnen ze genieten van verse Bocca-koffie, gebruikmaken van de sanitaire faciliteiten of een verse maaltijd bestellen in het restaurant terwijl hun voertuig wordt opgeladen.’’

De opening van de winkel is voor Fastned een mijlpaal en een nieuw startpunt. "De lessen die we hier leren gaan ons helpen bij de ontwikkeling van toekomstige verzorgingsplaatsen, waaronder die in Gentbrugge waar we volgend jaar laadstations met shops gaan bouwen, langs beide kanten van de E17", aldus Valk.