Nieuws Antwerpen Febelco ziet winst dalen

Febelco ziet winst dalen

Febelco ziet winst dalen

febelcoFebelco groeit onverminderd door. De coöperatieve vennootschap voor de verdeling van farmaceutische producten realiseerde verleden jaar een omzet van 1,345 miljard euro. Daar werd een brutomarge op verdiend van 6,14%.

Febelco verdeelt geneesmiddelen in een breed netwerk rond Sint Niklaas. De onderneming zorgt voor een continue bevoorrading van honderden apotheken. Dit verscheidene keren per dag. Het bedrijf garandeert de apothekers een snelle flexibele dienstverlening.

In 2015 werd voor 1,356 miljard euro aan bedrijfsopbrengsten gerealiseerd. Daarbij kon 16,2 miljoen euro aan bedrijfsopbrengsten ingeboekt worden, weliswaar 3 miljoen minder dan het jaar ervoor. Ook de nettowinst daalde met zowat 4 miljoen euro tot 9,5 miljoen euro.

Febelco wordt vandaag aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Eric Van Nueten en door voorzitter Jozef Bijnens. Het bedrijf stelt zowat 885 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.