Nieuws Antwerpen Feest bij taxibedrijf DTM

Feest bij taxibedrijf DTM

Feest bij taxibedrijf DTM

dtmTaxi-en vervoersmaatschappij DTM uit Deurne heeft tijdens de recente Nacht van de KMO de award ‘Meest belovend bedrijf van het jaar’ in de wacht gesleept. “Onze sterke groei van de laatste jaren – op vijf jaar tijd verdubbelden we in omvang – gaf waarschijnlijk mee de doorslag”, stelt een tevreden gedelegeerd bestuurder van DTM, Steve Van Avermaet.

DTM haalde het in zijn categorie van concurrenten ATB Van de Weehe, 3D-ICT, iCapps, Zensor en Xtra Interim & Select. “Wij zijn enorm tevreden met de award. Het is een mooie appreciatie voor al het geleverde werk van het laatste jaar.” Feest dus bij DTM.

De voorbije periode werden er effectief bergen werk verzet binnen het familiebedrijf, in 1971 nog opgericht door Paul Van Avermaet. Zo was er de overname van Metropole Taxi in februari 2015 wat van DTM meteen de op één na grootste taxifirma in het Antwerpse maakte, goed voor 230 mensen en een vloot van meer dan 100 voertuigen.

Nieuwe activiteiten zoals rolstoelvervoer zagen het levenslicht en er volgde een succesvolle lancering van een mobiele bestelapp. DTM pakte ook uit met een samenwerking met Child Focus, waarbij taxichauffeurs mee een oogje in het zeil houden bij specifieke opsporingsacties. En recent nog startte DTM het E-Taxi-pilootproject in samenwerking met onder andere Bond Beter Leefmilieu. Als eerste in Vlaanderen toetst het met twee elektrische taxi’s de mogelijkheden af zodat in de nabije toekomst gelijkaardige projecten in heel Vlaanderen kunnen worden uitgerold.

“Ik ben vooral heel fier. Fier op onze ploeg van mensen waaraan we dit te danken hebben. Van dispatchers tot onderhoudspersoneel, garagisten, planners en chauffeurs. Het zijn zij die elke dag mee aan de DTM-kar trekken en duwen om onze service telkens te verbeteren. Wij zijn heel bewust bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Neen, niet alleen om ons positief te positioneren. Uit een diep gewortelde overtuiging doen wij aan sociale tewerkstelling, behouden wij een maatschappelijke focus en trachten we onze ecologische voetafdruk in te perken. Deze erkenning zorgt voor de nodige zuurstof en goesting om er weer voor 200% tegenaan te gaan. Uitdagingen genoeg in onze sector”, besluit Steve Van Avermaet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.