Feest- en eventlocatie Omni Zaakvoerder Kevin Verbeeck geeft een inkijk in het interieur. Foto: Joris Herregods

Feest- en eventlocatie Omni heeft deuren geopend: “Het kader passen we aan naargelang aard van het feest”

In Reet (Rumst), op de plaats van de voormalige discotheek Escape, heeft feest- en eventlocatie Omni de deuren opengezwaaid. Het gebouw, dat alleen al door zijn unieke, ronde vorm, al decennia een iconisch landmark is, onderging een grondige metamorfose.

Gezichten achter de nieuwe feestlocatie zijn Kevin Verbeeck en Greet Vercammen, de weduwe van wijlen Tony Cabana, bekend van discotheek Copacabana in Waarloos (Kontich). Samen met event manager Jerry Sleeckx vormen ze een team om Omni te laten uitgroeien tot een unieke feestlocatie met een aparte beleving, anders dan de doorsnee parochiezaal.

Om die beleving te creëren, tekenden ze voor een grondige metamorfose. Buiten de inplanting van de twee bars aan weerszijden van de zaal die nog een vage herinnering aan vroeger oproept, onderging de locatie een stijlvolle transformatie met een aankleding in goud-zwarte, roze en groene tinten, junglemotieven, hangende planten en enkele intieme zithoeken. Zowel hoge partytafels als gewone, lage tafels en gezellige ronde tafels als enkele knusse zeteltjes en sofa’s maken deel uit van het meubilair.

Er zijn ook enkele gezellige zithoeken met stijlvolle sofa’s ingericht. Foto: Joris Herregods

Een andere, aparte zithoek. Foto: Joris Herregods

“Dat geheel vormt waar we met Omni, Grieks voor ‘alles’, naar streven: een locatie op ieders maat en naar ieders wens kunnen aanbieden”, vertelt Kevin Verbeeck. “Het kader en de sfeer kunnen we aanpassen naargelang het karakter van het gebeuren, of dat nu een huwelijksfeest of babyborrel, een bedrijfspresentatie of zelfs koffietafel is: een uitbundige sfeer of een ingetogen, intiem kader, of het nu voor 20 mensen of 150 zittende of 400 staande feestvierders is. Door de specifieke indeling en inrichting kunnen we daar mee spelen. Ongeacht je jouw feest zelf vorm geeft, of volledig door ons team laat uitwerken.”

Events

Daarnaast plannen de zaakvoerders, op geregelde basis, zelf ook enkele eigen events zoals een ‘Bingoavond reinvented’, een ‘tapas & dance’ of een disco-avond. “Wij zijn blij deze unieke locatie en dit al even iconische gebouw – want het water liep hier van de muren – te hebben kunnen redden – en kijken er naar uit om aan de lange geschiedenis een vervolg te breien”, verkondigt Kevin Verbeeck.