Nieuws Antwerpen Feest in Mortsel

Feest in Mortsel

Feest in Mortsel

In Mortsel is vorige zaterdag de Pieter Reypenslei feestelijk geopend. De straat is het afgelopen jaar helemaal heraangelegd om haar karakter als winkelstraat nog meer cachet te geven.
In een prachtige lentezon toonden 20 Mortselse winkels  hun zomercollectie aan het grote publiek. Er was een heuse catwalk opgesteld waardoor het talrijk opgekomen publiek kennis kon maken met het modeaanbod voor het komende zomerseizoen.

De winkels in de vernieuwde winkelstraat hadden zich op hun paasbest getooid om zich van hun mooiste kant te laten zien voor de vele bezoekers.De Pieter Reypenslei steekt sinds eind 2016 in een nieuw kleedje. En dat mag gezien worden. De karaktervolle straat is rijk aan mooie gevels én vitrines die eens zo goed tot hun recht komen nu de straat van gevel tot gevel werd heraangelegd.

De catwalk was maar het begin van de festiviteiten. Burgemeester Eric Broeckx opende de feestelijkheden pas echt in de latere namiddag. En toen kon ook het feest beginnen. Er waren food- en dranktrucks en er waren optredens van het akoestisch duo Luna en de coverband Smashdance. Als het ware een voorafname van  de zomerse spektakels waar we met zijn allen naar uitkijken. Al was het daarvoor toch net nog wat te fris, ondanks het lentezonnetje waarvan de Mortselaars mochten genieten!

 

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.