Sfeer_FTE_1-768×507 ©Festitent

FestiTent uit Schelle neemt Nederlandse Festipi over

FestiTent, dat sinds 2014 kant-en-klare-slaaptenten op festivalcampings verhuurt, neemt alle Tipi’s van het failliet verklaarde Nederlandse Festipi over. Daarmee worden in één klap 300 tipis toegevoegd aan de vloot van ruim 2.000 verhuurtenten en wordt FestiTent uit Schelle marktleider als aanbieder van kant-en-klare kampeertenten.

Op 12 april werd Festipi failliet verklaard, waardoor tientallen grote Europese festivals en vermoedelijk duizenden consumenten in onzekerheid achterbleven. Het Belgische FestiTent uit Schelle springt nu in de bres. “Wij stonden met onze FestiTenten al jaren naast elkaar op dezelfde festivals in Europa. Stiekem heb ik er altijd van gedroomd om de Festipis te kunnen toevoegen aan ons assortiment. Feit dat we dit nu kunnen doen geeft ons een enorme boost”, verklaart Geert Naudts, oprichter en zaakvoerder van FestiTent.

FestiTent had al ruim 2000 één-, twee- en vierpersoons slaaptenten in omloop op 50 Europese festivals. “De FestiTenten en Festipi’s zijn twee producten die heel dicht bij elkaar aanleunen. FestiTent focust op gebruiksgemak en de Festipi voegt daar iets meer beleving aan toe.” Beleving die hopelijk vanaf later deze zomer en zeker in 2022 op 75 Europese festivals kan gebracht worden. Daardoor wordt FestiTent definitief marktleider als aanbieder van kant-en-klare slaaptenten op festivalcampings.