Nieuws Antwerpen Fier op ons Bier!

Fier op ons Bier!

Fier op ons Bier!

Op 30 november 2016 werd de Belgische biercultuur officieel tot Immaterieel Cultureel Erfgoed uitgeroepen door UNESCO. De overhandiging van het certificaat van UNESCO vindt plaats in het stadhuis in Brussel op 19 mei om 17.30u.

De Belgische Brouwers en VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw) roepen de Belgen op om hun fierheid te tonen en die feestelijke dag voor ons bier mee te vieren.

Via de Facebookpagina ‘Fier op ons Bier’ kan je ook een biervlag – de Belgische driekleur met ‘Fier op ons bier’ –  winnen om ze daarna te hijsen. De biervlag is ook te downloaden op www.fieroponsbier.be als print of om te gebruiken op sociale media

Liefhebbers van Belgische bieren kunnen de biervlag als profielfoto van hun Facebookpagina gebruiken en #fieroponsbier in hun berichten, alsook de posts van ‘Fier op ons Bier’ delen met hun sociale netwerken.

De Belgische horeca is heel trots op de erkenning en horecazaken over heel het land doen mee op 19 mei. Dankzij de samenwerking met Horeca Vlaanderen, HoReCa Wallonië en Horeca Brussel werden er feestpakketten verspreid naar de horeca met onder meer het biercultuurcertificaat, de biervlag en kleiner promotiemateriaal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.