Nieuws Antwerpen Finance en digitaliseringsbeurs op maat van kmo’s

Finance en digitaliseringsbeurs op maat van kmo’s

Finance en digitaliseringsbeurs op maat van kmo’s

Op donderdag 9 maart van 16u tot 20u organiseren &Robin en ING in de Antwerpse hoofdzetel van de bankier de ‘Finance en digitaliseringsbeurs‘. Deze beurs richt zich tot kmo’s en scale ups.

Software is vandaag niet meer weg te denken. De aanschaf gaat gepaard met investeringen en het vraagt ook tijd van medewerkers om met nieuwe pakketten te leren werken.

Maar hoe kiezen bedrijven de juiste software? De opties zijn oneindig. Per sector, grootte van het bedrijf of vraag, bestaan er diverse toepassingen in de markt. Het komt erop aan de juiste software te kiezen die zich leent tot bepaalde specifieke bedrijfsprocessen en die binnen het vooropgestelde budget past. Een hele uitdaging.

“Via deze laagdrempelige softwaremarkt willen we kmo’s  een heldere kijk geven op de brede financiële softwaremarkt. Er zijn behoorlijk wat kleine spelers. Ondernemers kunnen in de vooravond gratis kennis maken met boekhoud- en ERP-pakketten, rapporterings- en project management tools. Ze kunnen er spreken met meer dan twintig diverse software bedrijven, demo’s bekijken en een praktische leidraad krijgen voor het opstellen van hun software strategie”, zegt Vicky Praet, business manager &Robin, onderdeel  van Ufinity dat deel uitmaakt van de Cronos Groep in Kontich.

Sven Bogaert, zelfstandig financieel en IT-consultant, en Nico Van der Meersch, managing partner Optiminds, zullen hun inzichten delen met de aanwezigen over onderwerpen zoals:  wanneer is software interessant, wanneer is een bedrijf klaar voor een (nieuw) softwarepakket; hoe selecteer je software?

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.