Finum Accountants verhuist in Schilde naar nieuw kantoor

Finum Accountants, dat actief is in Antwerpen en Schilde, heeft het kantoor in Schilde verhuist naar het centrum van ’s Gravenwezel. Het vroegere kantoor iets verderop voldeed niet meer om de groei van het accountantskantoor mogelijk te maken.

Het vorige kantoor van Finum Accountants in Schilde was gelegen in een appartementsgebouw, waardoor er geen ruimte voor visuale communicatie. Daarom verhuisde het bedrijf begin november naar de Wijnegemsteenweg nummer 32 in het centrum van ’s Gravenwezel. Vanuit hun nieuwe locatie zorgt het accountantsbureau voor financiële coaching van bedrijven, neemt de begeleiding van starters op zich en is ook steeds actief als accountant. Daarnaast ondersteunen ze bedrijven als extern adviesorgaan.

Door de groei van Finum Accountants, momenteel 11 experts sterk verspreid over de kantoren in Antwerpen en Schilde, komen er steeds nieuwe klanten en dossiers bij. Het extra werk zorgt ervoor dat bedrijf in de toekomst ook op zoek zal gaan naar extra collega's. Met het nieuwe kantoor is een verdere groei verzekerd voor de komende jaren.

Eind 2018 verhuisde het Antwerpse kantoor reeds naar een nieuwe locatie in de Quellinstraat. Daar werkt het team van Finum onder één dak samen met de collega’s van Confidex.

Samenwerking met advocatenbureau

Ook het team van Faber Inter Law Firm Antwerp zal zijn intrek nemen in het nieuwe kantoor. Het advocatenkantoor, bestaande uit 25 advocaten, was tot voor kort eveneens gehuisvest was op de oude locatie van Finum Accountants. Dankzij de verhuis is er mogelijkheid om de groei verder in te zetten en nauwer samen te werken voor bepaalde dossiers.