Wilrijk7 Foto: Jims.

Fitnessketen van Colruyt Group viert tweejarig bestaan met nieuwe zaak in Wilrijk

WILRIJK - Twee jaar nadat fitnessketen Jims onder de vleugels van Colruyt Group werd genomen, opent het maandag een nieuwe fitnesszaak in Wilrijk. Het is de 35ste club en de tweede in de stad Antwerpen.

Jims heeft er vanaf maandag een nieuwe fitnessclub bij in Antwerpen. Sportievelingen kunnen voortaan niet alleen in het centrum aan het Koning Albertpark, maar ook in Wilrijk terecht. In een jaar tijd is het aantal clubs sterk toegenomen: vorig jaar telde Jims 26 clubs, een jaar later is dat aantal gestegen tot 35 in België en Luxemburg. De nieuwe Jims-club in Wilrijk bevindt zich naast de filialen van Dreambaby, Dreamland, Collect&Go en Bio-Planet, vier andere formules van Colruyt Group.

LEES OOK. Stichter Francis Ottevaere gaat door met Jims, maar nu met Colruyt

Groepstrainingen

Naast de bekende fitnesstoestellen, biedt Jims Wilrijk ook vele groepstrainingen aan zoals yogilates, bodypump, BBB, Zumba en crosstraining. Ook in de 'Boxing-cube' geven trainers bokslessen van Engelse boks en zelfverdediging tot kickbox en cardioboksen. “We vinden het belangrijk om iedereen de juiste ondersteuning te geven”, benadrukt clubmanager Jennifer Cassiman. “Want het niveau en de noden zijn bij iedere sporter anders. Zo leren we starters bijvoorbeeld om oefeningen juist uit te voeren, en stap voor stap kracht en kennis op te bouwen."