Nieuws Antwerpen FLAVR lanceert huisbereide maaltijden

FLAVR lanceert huisbereide maaltijden

FLAVR lanceert huisbereide maaltijden

gratinWat dacht je van knolseldergratin met spinazie en eitjes? Nogal wat mensen die alle dagen druk bezig zijn hebben het soms moeilijk om elke dag voor een gezonde maaltijd te zorgen. Met FLAVR is sinds enkele dagen een peer to peer platform operationeel waarop je de lekkerste maaltijden kunt bestellen die gemaakt werden door een hobbykok in je omgeving.

Je zult het al wel vaker meegemaakt hebben: wat eten we vandaag? En wie zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is?. Geregeld een discussiepunt in de meeste huishoudens. Ook Oliver Vander Cruysse, Tits Moos, Alexander Van laer en Pere Oriol stelden vast dat een gezonde dagelijkse maaltijd klaar hebben niet altijd evident is. Waarom dus geen beroep doen op de vele koks in je omgeving die allicht zo graag voor meer mensen zouden willen koken dan alleen maar voor hun eigen gezin?

FLAVR is ondertussen opgestart in het Antwerpse en kan al een beroep doen op verscheidene koks. De aangeboden maaltijden staan op de website.

Heel concreet: je kijkt na welke maaltijd je liefst wilt bestellen. Twee: FLAVR contacteert de chef. Drie: de klant haalt zijn maaltijd tussen 12 en 17u30 af op het aangegeven adres.

De prijzen lijken redelijk: voor de bewuste knolseldergratin bv. 8 euro. Dat je op voorhand moet bestellen en slechts op een bepaalde dag kunt afhalen heeft uiteraard alles te maken met het feit dat FLAVR met verse producten werkt en je de chefkok de gelegenheid moet bieden om zich voor te bereiden.

FLAVR zoekt ondertussen wél nog bijkomende koks. Wie enige belangstelling heeft mag zich nog steeds aanmelden en op die manier ook allicht een interessante bijverdienste binnenhalen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.