Nieuws Antwerpen Flavr verkoopt huisbereide maaltijden

Flavr verkoopt huisbereide maaltijden

Flavr verkoopt huisbereide maaltijden

flavieDe Antwerpse start-up Flavr kreeg in het kader van het concept Bizidee de publieksprijs toegekend. Bizidee is een ondernemingsplanwedstrijd met steun van de Vlaamse Overheid en het Agentschap Ondernemen. Flavr werd door het grote publiek verkozen voor de originaliteit van zijn ideeën. Het gaat erom dat je je huisbereide maaltijden kunt verkopen via een peer-to-peer platform.

Eén van de beleidsprioriteiten van Bizidee is het opzetten van een omvattend beleid naar (pre)starters. Dit geldt voor mensen die de stap willen zetten naar het opstarten van een eigen onderneming, maar nog niet zover zijn en dat extra duwtje in de rug goed kunnen gebruiken. De Vlaamse overheid wil deze (pre)starters bewust maken van de verschillende acties en ondersteunende initiatieven die zij hierrond neemt en financieel ondersteunt. Het Agentschap Ondernemen stuurt dit alles in goede banen. Bij deze acties hoort Bizidee, Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen. Het beschikken over een degelijk ondernemingsplan is immers een zeer belangrijke factor bij de opstart van de onderneming.

Flavr kreeg een aanmoedigingsprijs van 2500 euro. Het grote publiek onderschreef het concept waarbij zowel hobbyisten thuis als topchefs hun huisbereide maaltijden kunnen verkopen via een breed platform. Wie geen tijd heeft om zelf te koken of geen zin heeft in de zoveelste fastfood zal via Flavr een lekkere maaltijd aan huis geleverd kunnen krijgen. De initiatiefnemers van Flavr is het erom te doen hun firma per 15 januari e.k. op te starten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.