Nieuws Antwerpen Fleetexpert stuurt zijn zonen uit

Fleetexpert stuurt zijn zonen uit

Fleetexpert stuurt zijn zonen uit

fleetFleetexpert heeft zijn activiteiten voor een groot stuk geheroriënteerd. Het bedrijf uit Kapellen spitst zich voortaan toe op een aantal specifieke randactiviteiten in de fleetwereld. Het gaat dan om de werving en de selectie van fleetmedewerkers, de tijdelijke detachering van fleetexperten, interim opdrachten en mystery shopping voor auto-importeurs en leasingmaatschappijen.

De bedrijfswagen maakt deel uit van steeds meer ondernemingsorganisaties. Een afgewogen beheer van het wagenpark kan de rentabiliteit van het bedrijf dan ook versterken. Nogal wat ondernemingen laten het beheer van hun wagenpark evenwel over aan verantwoordelijken “die die opdracht er maar even bij nemen.” Ze zijn er met andere woorden niet op permanente basis intensief mee bezig.

Fleetexpert pikt daarop in en heeft het bedrijfsmatig beheer van het wagenpark binnen een bedrijf tot een van zijn kernactiviteiten gemaakt. Vroeger verzorgde het autobedrijf de checks bij het einde van de leasingcontracten. Fleetexpert werd enkele tijd geleden overgenomen door Dragintra Fleet Service dat zelf in de leasingmarkten actief is.

Concreet worden voortaan vanuit Kapellen bekwame fleetmanagers geselecteerd en aangeworven. De fleetexperten van het bedrijf worden bovendien gedetacheerd naar de klanten waar ze eventueel ook tijdelijke interim opdrachten op zich kunnen nemen. De werknemers van Fleetexpert worden ook uitgestuurd om mystery shopping opdrachten voor auto-bedrijven en leasingmaatschappijen uit te voeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.