Nieuws Antwerpen FM graphics verhuisd naar Hoogstraten

FM graphics verhuisd naar Hoogstraten

FM graphics verhuisd naar Hoogstraten

wustjeEen comfortabele KMO-unit op de bedrijvenzone Kluis in Hoogstraten is sinds kort de nieuwe thuisbasis van FM graphics. De verhuis kwam er als gevolg van de positieve evolutie die het bedrijf de voorbije jaren doormaakte. In zijn nieuwe vestiging aan de Veilingstraat richt zaakvoerder Frank Mortelmans zich voortaan volledig op autoreclame en -bestickeringen, car wrapping, vitrinebestickeringen en showroomdecoratie.
FM graphics bestaat ondertussen 16 jaar.

Met 7 jaar ervaring in de bedrijfscommunicatie op zak startte Frank Mortelmans in 2000 zijn eigen grafisch bureau op in Wuustwezel. De aandacht ging toen vooral naar de lay-out van drukwerken. Na verloop van tijd groeide echter de vraag naar promotiemateriaal, posters, panelen, spandoeken en bestickeringen. FM graphics speelde hier vlot op in door te investeren in eigen groot formaat-printers, een snijplotter, lamineer- en andere afwerktoestellen.

De overstap naar de nieuwe vestiging in Hoogstraten is voor Frank Mortelmans de volgende fase in de verdere ontwikkeling van zijn bedrijf. In zijn KMO-unit beschikt hij over een goed uitgerust atelier, veel ruimte (360 m²) en een hoge poort die toelaat om met vrachtwagens binnen te rijden. In de ruime werkplaats is er ook een afzonderlijk, goed verlicht en verwarmd compartiment dat perfect uitgerust is om wagens, bestelwagens en zelfs trekkers van vrachtwagens te bestickeren en te wrappen.

“Hier is alle comfort aanwezig om onze activiteiten professioneel te kunnen uitvoeren. Dit biedt ons de mogelijkheid om vanaf nu voluit te gaan voor autobestickeringen, car wrapping, vitrinebestickeringen en showroomdecoratie. Hoogstraten en omgeving vormen bovendien een regio met heel veel potentieel. Voeg daar ook nog de vlotte bereikbaarheid en de duidelijke bewegwijzering naar de bedrijvenzone aan toe, dan zit ik met FM graphics hier gebeiteld”, onderlijnt Frank Mortelmans.

“Ik wil mij vooral onderscheiden als specialist in car wrapping. Dat houdt in een wagen als het ware inpakken met zelfklevende folies om die een speciale look te geven. Of het kan ook met een full colour print wanneer het meer om reclamedoeleinden gaat. Hier kan ik met veel passie en kinderlijk enthousiasme aan werken. Een mooi eindproduct afleveren aan een tevreden klant, daarin schuilt de grootste voldoening. Of het nu car wrapping, een spandoek of een paneel is, voor mij is de opdracht pas klaar wanneer ik dat spreekwoordelijke schouderklopje van mijn klanten heb gekregen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.