Nieuws Antwerpen Fotograaf Bart Boodts uit Schelle verovert QEP-label

Fotograaf Bart Boodts uit Schelle verovert QEP-label

Fotograaf Bart Boodts uit Schelle verovert QEP-label

SCHELLE – Professioneel fotograaf Bart Boodts (Bart Boodts Photography) heeft in Praag het prestigieuze label van Qualified European Photographer (QEP) behaald. “Dat is een mooie erkenning van de kwaliteit van mijn fotografisch werk”, aldus Bart Boodts.

Het QEP-label wordt toegekend door de Federation of European Professional Photographers en bevestigt dat de fotograaf voldoet aan de internationaal erkende technische standaard. Zowel technische als artistieke vaardigheden zijn belangrijk bij de beoordeling.

Het werk van Boodts werd beoordeeld door 5 internationale juryleden. “De reportage die ik ter beoordeling heb ingediend, was een geboorteverhaal, vanaf de zwangerschap tot de bevalling en de newbornshoot van het koppel Charissa en Ritchie en hun zoontje Mats uit Hemiksem.”

Bart Boodts diende zijn reeks van 12 foto’s in voor de categorie Reportage. “De fotoreeks vertelt een verhaal en het strakke bijsnijden van de foto’s draagt bij aan de emotie die de fotograaf goed heeft gedocumenteerd”, aldus de jury.

De reportage die Bart Boodts het begeerde label bezorgde, kunt u hier bekijken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.