Nieuws Antwerpen Fribel zoekt nieuw pand

Fribel zoekt nieuw pand

Fribel zoekt nieuw pand

fribelCompressorenverdeler Fribel uit Kontich is op zoek naar een nieuw pand. Het bedrijf groeit de laatste jaren sterk door en wil kennelijk uitbreiden.

Fribel is ls Nederlands bedrijf gegroeid uit de landbouwsector. Vanuit Leeuwarden in Friesland heeft het bedrijf een heel netwerk aan Europese vestigingen opgezet. Waaronder Fribel.

Ondertussen is het bedrijf sterk toegespitst op de verkoop van compressoren, hogeedrukreinigers, luchtgereedschap en al het toebehoor. “Wij verdelen evenwel ook acculaders, slanghaspels, kolomboormachines, steek- en plateauwagens, motorkranen, houtklovers enz.” zegt commercieel verantwoordelijke Nicolai. “Wij hebben merken als Dampcomat, JJ, Karömat, Primair, Specair, Waterman enz.”

Merkwaardig: Fribel is een specialist in chauffeursstoelen. “Die expertise halen wij nog uit onze opstartperiode toen we vooral actief waren in landbouwmateriaal. Stoelen voor chauffeurs van tractoren, heftrucks en bussen vergen nu eenmaal specifieke zorg.”

Fribel stelt in Kontich 16 mensen tewerk en tekende verleden jaar voor een omzet van pakweg 10 miljoen euro. Fribel is ondertussen op zoek naar een administratieve bediende.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.