Nieuws Antwerpen Fun-Edegem in nieuw kleedje

Fun-Edegem in nieuw kleedje

Fun-Edegem in nieuw kleedje

funFun is al sinds enige tijd een vertrouwd begrip voor wie een kinder- of ander feestje organiseert, of wie in de zomer een tuinfeestje wil bouwen. Fun bestaat sinds 1999 en het werd tijd om de winkels aan te passen aan nieuwe tijden. Ook nieuwe generaties feestvierders, jong en oud, willen wel eens wat anders..

Vandaar deze complete make over, met alvast 2 nieuwe winkels die in een geheel nieuw kleedje worden gestoken. In Lokeren werd vorig jaar als een eerste try out gedaan, nu volgen de Fun winkels in Edegem en in Turnhout.

‘We hebben een geheel nieuw concept uitgewerkt waarbij de winkels worden onderverdeeld in zones’ legt bedrijfsleider Joeri De Waele uit. Er komt een afdeling waar je terechtkan voor al wat je nodig hebt om een feestje te bouwen, van verkleedkleren over papieren bordjes en ballonnen tot gerief voor een baby-borrel. In het tweede deel , het shop-gedeelte wordt komaf gemaakt met de vroegere shop-in-de-shops. Dus geen aparte shops waar je lego vindt, of spullen van Studio 100. En dan heb je ook nog het ‘creatieve’ gedeelte.

De ‘look and feel’ is totaal veranderd en aangepast aan de eisen van nieuwe generaties gebruikers. Zo wordt ook ingespeeld op de trend van de e-commerce. ‘De groei van e-commerce loopt in de dubbele cijfers’ zegt Joeri De Waele. Je hebt de klassieke e-commerce waarbij de mensen online bestellen en de producten thuis laten bezorgen, maar mensen gaan ook hoe langer hoe meer online checken of het gezochte product in voorraad is, om dat dan vervolgens zelf in de shop te komen halen.

Het geheel wordt in een nieuwe huisstijl gegoten, met ook een nieuw logo.

Opening dus morgen, zaterdag. In Edegem, en ook in Turnhout, zal alvast het gemeentebestuur present zijn.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.