Ga warm en zorgeloos de winter tegemoet met een onderhouden bedrijfsgebouw

Wist je dat… een goed onderhouden ketel ervoor zorgt dat het rendement van uw verwarming optimaal blijft? Waarschijnlijk wel, maar in deze tijden is het eens zo belangrijk om de verwarming van uw bedrijfsgebouw regelmatig te laten nakijken. Niet alleen omdat een goed onderhouden ketel minder brandstof verbruikt en u dus bespaart op uw energiefactuur, maar ook omdat de kans op pannes nihil is. Met andere woorden: mindere kosten én minder kopzorgen. Daarnaast draagt het ook bij aan uw duurzame bedrijfsfilosofie, want een lager energieverbruik zorgt voor minder uitstoot en schadelijk gassen die het milieu vervuilen. En als laatste draagt het bij aan een werkomgeving waar uw medewerkers optimaal in kunnen presteren. Niemand werkt graag in een te koude omgeving. Een win-win-win dus, waar we u bij Mathieu Gijbels graag mee verder helpen.

In alle gemoedsrust verder werken aan uw business

Een bedrijfsgebouw in topconditie opleveren is één specialisatie. Het gebouw in de toekomst ook zo houden is een andere. Met onderhoudscontracten slaagt Mathieu Gijbels daarin. “Door te focussen op het voorkomen van problemen en bedrijfsgebouwen te onderhouden, ontzorgen we onze klanten en kunnen zij zich blijven focussen op hun corebusiness. Want een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw gebouw en garandeert uw medewerkers een veilige en inspirerende werkplek. “Regelmatig, zodat we onze klanten kunnen ontzorgen op alle niveaus van onderhoud.” Vertelt Jimmy Mebis, manager service en onderhoud bij Mathieu Gijbels. “De onderhoudscontracten worden volledig volgens de behoeften van de klant ingevuld: van poort- en dakonderhoud tot gevelreiniging, sanitair en riolering en in deze tijdens zeker niet te vergeten: verwarming.”

Het Service en Onderhoud team van Mathieu Gijbels

Uw bedrijfsgebouw dient perfect in orde te zijn, zowel voor uw medewerkers die er iedere dag werken als voor de bezoekers die zich in het gebouw bevinden. De Service- en Onderhoudsdienst van Mathieu Gijbels zorgt ervoor; van periodiek onderhoud tot de herstelling van het kleinste mankement. Mathieu Gijbels is uw eerste lijn.

De Voordenkers garanderen bij de oplevering van een project een piekfijne nazorg en staan ook paraat voor ondernemers die niet met Mathieu Gijbels hebben gebouwd. Zijn er herstellingswerken nodig of is het tijd voor een opknapbeurt, dan schiet de klusjesdienst in actie. Denk aan het plaatsen van een sectionaalpoort of een raam in een gevel, maar evengoed elektriciteits-, vloer- en tegelwerken. Kortom: alles van een bedrijfsgebouw.

“Is er een schadegeval en gaat het om een noodgeval, dan zijn wij binnen 4 uur ter plaatse voor voorlopige herstellingen. Na akkoord van de bestekopname kunnen we ook de volledige herstelling op ons nemen. Daarnaast bieden we hier technische bijstand bij de expertiseverzekering. Komt de dagelijkse werking bij schade niet in het gedrang, dan komen we ter plekke de schade vaststellen, maken we een schadebestek op en voeren we bij goedkeuring de herstellingswerken uit.”

Wilt u uw bedrijfsgebouw langer laten meegaan? Neem contact op met Jimmy via jimmy.mebis@gijbels.be of +32 499 99 83 54 en laat uw onderhoudszorgen over aan experts.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van bedrijfs- en kantoorbouw over service en onderhoud tot projectontwikkelingsbegeleiding.