Nieuws Antwerpen Gands verhuisd naar Berchem

Gands verhuisd naar Berchem

Gands verhuisd naar Berchem

gandsGands Group  heeft zijn vertrouwde kantoor in de London Tower, één van zijn eerste projectontwikkelingen, geruild voor een nieuwe locatie: de vroegere De Merodeschool in Berchem. Dit gebouw is een icoon in de buurt van het Albertpark en ondertussen ook geklasseerd als beschermd stadszicht.

De verhuis naar de Merodelei 1 gaat gepaard met de lancering van een nieuw logo, een vernieuwde huisstijl en zelfs een nieuw merk: G-Classic.
Deze merknaam staat synoniem voor ruime, duurzame, luxe, trendy appartementen en huizen op unieke locaties, met eigen terras of tuin. De projectontwikkelaar wil woonomgevingen creëren met een evenwichtige balans tussen wonen, werken, verplaatsen, leven en ontspannen en dit voor alle leeftijden.

Naast de nieuwe kantoren worden nog deze maand de bouwwerkzaamheden voor Residentie Merode 5, een nieuwe Gands ontwikkeling met Polo Architects, aangevat. Het gaat over 12 appartementen waarvan de oplevering begin 2018 is voorzien. De verkoop van het project draait momenteel op volle toeren.

“De echte meerwaarde van een woning zit niet meer in de materialisatie, maar in de beleving en de diensten die we er rond kunnen creëren. Het is in deze emocratie dat wij het verschil willen maken“, zegt Stéphane Verbeeck, CEO Gands Group. Concreet komt het erop neer dat de projectontwikkelaar naast het vertrouwde vastgoedproduct zorgt voor dat tikkeltje extra door mee controle uit te oefenen op de zorg en belevenis die na oplevering in zijn  projecten aanwezig zijn.

Het verhaal voor Gands houdt dus niet op bij de oplevering van een project. Met dochterondernemingen SmartAssist en ASH en een participatie in Mederi, aanbieder van erkende thuisverpleging via zelfstandige praktijken, is Gands geen klassieke projectontwikkelaar.

SmartAssist heeft een gebruiksvriendelijke software applicatie ontwikkelt die men terugvindt in de assistentiewoningen van Gands. ASH, de andere dochter, staat in voor de exploitatie van het young urban style-concept YUST dat de hedendaagse jonge starter in een stedelijke omgeving efficiënt en compact laat wonen.
Gands realiseerde in 2015 een omzet van 14,5 miljoen euro met een twintigtal teamleden. Het eigen vermogen is 9,5 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.