Nieuws Antwerpen GEA Belgium sluit partnership met Inventflow voor verkoop van Hilge-pompen

GEA Belgium sluit partnership met Inventflow voor verkoop van Hilge-pompen

GEA Belgium sluit partnership met Inventflow voor verkoop van Hilge-pompen

GEA Belgium heeft een partnership afgesloten met Inventflow voor de verkoop van Hilge-pompen. De Belgische verdeler van pompen en wisselstukken zal GEA Belgium ondersteunen bij de verdere verdeling in België en Luxemburg; de focus ligt in eerste instantie op farmaceutische bedrijven en brouwerijen.

“Met Inventflow kiezen we voor een betrouwbare partner die van oudsher met de Hilge-pompen vertrouwd is”, stelt Bart De Vuyst, Head of Process and Packaging Equipment Sales bij GEA Belgium. Dit bedrijf nam op 1 oktober 2015 de Hilge-pompen over van de Deense pompenfabrikant Grundfos. De Hilge-pomp wordt specifiek ingezet voor hygiënische toepassingen in de voedings- en de farmaceutische industrie. “De komende maanden zal Inventflow, samen met onze eigen salesmedewerkster Maïté Bauduin, focussen op de verkoop aan farmaceutische bedrijven en brouwerijen”, aldus Bart De Vuyst. “Eind dit jaar volgt een evaluatie. Is die positief, dan wordt het partnership voortgezet.”

Inventflow beschikt over de ervaring, marktkennis en servicegerichtheid om de verwachtingen van GEA Belgium in te lossen. “De Hilge-pomp is een hoogwaardig product dat op de bijzondere waardering van de markt kan rekenen”, weet Floris Oonk, salesmanager bij Inventflow. “De pomp is efficiënt en gaat lang mee. Klanten kunnen bij ons terecht tijdens de volledige levensduur van de pomp. Wij geven advies over welke pomp het meest geschikt is voor hun specifieke toepassing, en we nemen de nazorg voor onze rekening”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.