Nieuws Antwerpen Geen awardshows, wel prijzen voor Antwerpse bedrijven

Geen awardshows, wel prijzen voor Antwerpse bedrijven

Geen awardshows, wel prijzen voor Antwerpse bedrijven

ANTWERPEN/SCHELLE – De 21ste editie van de Data News Awards for Excellence was er eentje zonder galashow en netwerking, en dus werden de winnaars virtueel bekend gemaakt. De Antwerspe bedrijven Talent-IT en Rombit mochten net als Intigriti uit Schelle een award op hun palmares schrijven.

In de categorie HR & Sourcing Services Company of the Year kwam het Antwerpse Talent-IT als winnaar uit de bus. De onderneming ondersteunt bedrijven met een tijdelijke ondersteuning op freelance-basis, met vaste medewerkers of via IT-totaaloplossingen op maat. “We zijn enorm trots op deze erkenning voor ons succes als klantgerichte organisatie die werkt met het beste IT-talent”, reageert managing director Jeroen Fries.

Rombit pakt de award van IoT Innovator of the Year. Vooral de industriële veiligheidsarmband viel in de smaak bij de jury. Het gaat om een wearable om ongevallen op de werkplek te voorkomen, met functies zoals valdetectie, botswaarschuwing en evacuatieondersteuning. Anticiperend op de impact van corona op de werkvloer, ontwikkelde Rombit in maart 2020 ook extra functies voor social distancing en contactopsporing. “Onze Rombiteers toonden wederom hun behendigheid en doorzettingsvermogen”, klinkt een tevreden ceo John Baekelmans.

Tot slot mag Intigriti zich Cyber ​​Security Innovator of 2020 noemen, dankzij zijn innovatieve platform voor ethisch hacken. Ceo Stijn Jans: “Veel mensen hebben nog een negatieve associatie met hacken, terwijl je de creativiteit van ethische hackers heel goed kunt gebruiken om het internet veiliger te maken. Ik zie deze onderscheiding dan ook als een erkenning van ons geloof hierin.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.