Nieuws Antwerpen GeneHRations neemt Antwerpse Progreso op in HR tech netwerk

GeneHRations neemt Antwerpse Progreso op in HR tech netwerk

GeneHRations neemt Antwerpse Progreso op in HR tech netwerk

ANTWERPEN – Het Limburgse geneHRations, het netwerk van HR Tech entrepreneurs, bestaat uit 11 bedrijven. Het heeft nu ook een overeenkomst gesloten met Progreso, een HR-softwarebedrijf uit Antwerpen dat focust op de ontwikkeling en evolutie van medewerkers binnen een organisatie.

Progeso ontwikkelt sinds 2003 software waarmee bedrijven de opvolging van medewerkers efficiënter in kaart kunnen brengen. “Het gaat hierbij zowel over alle facetten van een aanwerving als het beheren van de opgelegde doelstellingen en de verworven kennis”, vertelt Luc Christiaens, ceo van Progreso. Het Antwerpse bedrijf bedient klanten in de zorgsector, logistiek, industrie en dienstensector.

“Dankzij onze software kunnen bedrijven op zoek gaan naar de juiste profielen en hen met een uitgestippeld traject mee begeleiden naar toekomstige rollen. Stel dat een bedrijf zijn omzet op vijf jaar wil verdubbelen. Dan gaat het niet alleen over het aanwerven van nieuwe medewerkers maar ook over het empoweren van eigen mensen.”

Complementair

“Progreso zit in dezelfde markt, heeft dezelfde approach en heeft een aanbod dat nog niet in onze groep zat. In een zeer competitieve markt biedt deze venture onze klanten en partners een strategische meerwaarde”, aldus Joris Peumans, serial entrepreneur en ceo van geneHRations. “Dankzij deze samenwerking vergroot onze geografische spreiding en kunnen we nu ook klanten uit de Antwerpse regio beter en sneller servicen.”

Progreso telt momenteel 11 medewerkers, onderverdeeld in een team van consultants, dat instaat voor de begeleiding van de klant, en een technisch team, dat de tools ontwikkelt en klanten technische ondersteuning geeft. “Door vanaf nu binnen het geneHRations-netwerk te opereren kunnen we ook van andere bedrijven binnen de groep leren en op hun diensten een beroep doen. Wat het ook voor onze klanten interessant maakt”, besluit Luc Christiaens.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.