Nieuws Antwerpen Gert De Winter gaat Baloise leiden

Gert De Winter gaat Baloise leiden

Gert De Winter gaat Baloise leiden

gertjetochGert De Winter wordt de nieuwe topman van de Zwitserse verzekeringsgroep Baloise. De Winter werkte tien jaar voor de Antwerpse verzekeringsmaatschappij Mercator Verzekeringen. Mercator werd in 2013 overgenomen door Baloise.

Gert De Winter heeft indruk gemaakt op de top van de Baloise Group. De manier waarop hij Mercator Verzekeringen geïntegreerd heeft in het netwerk van de Zwitserse groep overtuigde de Zwitsers van zijn capaciteiten. In de afgelopen twee jaar nam De Winter voor Baloise ook nog eens de kleinere maatschappijen Avéro en Nateus over waardoor de portefeuille van het Antwerpse bedrijf nog verder uitgebreid werd.

Baloise is internationaal een toonaangevend bedrijf. Met pakweg 7600 werknemers heeft de Zwitserse verzekeringsmaatschappij een geschiedenis van meer dan 150 jaar achter de rug. Daarbij werd een uiterst rendabele verzekeringsportefeuille opgebouwd in non-life.

De Winter is er zich van bewust dat hij “op een uitdagend moment aan de top van Baloise komt.”  In een omgeving van lage intresten hebben verzekeringsmaatschappijen het niet makkelijk. Bovendien stellen de klanten in  de snelle digitalisering van de markt bijkomende eisen.

Voor hij bij Mercator aan de slag ging werkte Gert De Winter nog bij Accenture. Hij studeerde economie aan de Antwerpse universiteit.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.