Nieuws Antwerpen GOFLUO slaat de handen in elkaar met Jeune Premier

GOFLUO slaat de handen in elkaar met Jeune Premier

Foto: GOFLUO

GOFLUO slaat de handen in elkaar met Jeune Premier

ANTWERPEN – GOFLUO slaat de handen in elkaar met boekentassenmerk Jeune Premier. Voor de samenwerking ontwierp GOFLUO twee bodyglowers die elk matchen met een iconische boekentas van Jeune Premier.

Modeontwerpster Julie Vets ontwerpt voor GOFLUO modebewuste bodyglowers met een eigentijds design. De twee speciaal ontworpen bodyglowers voor de samenwerking met Jeune Premier kregen de toepasselijke namen Miss en Mister.

Miss en Mister

Miss is een fluoriscerend jasje met een lichtroze paillettenstrook en illustraties met rode en gouden accenten. Samen met de Lady Gadget Pink-tassen vormt deze bodyglower een volledige look. Mister kreeg een sportieve print en dit reflecterende jasje maakt de kinderen zichtbaar vanop 150 meter. Echte voetballiefhebbers combineren Mister met de FC Jeune Premier tassen.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.