Nieuws Antwerpen Gosselin breidt uit langs Albertkanaal

Gosselin breidt uit langs Albertkanaal

Gosselin breidt uit langs Albertkanaal

Gosselin Group nam de voormalige Milcobel site aan het Albertkanaal in Schoten over. Voor het bedrijf betekent dat een uitbreiding van 65.500 m². Na deze expansie beschikt Gosselin over een totale logistieke ruimte van 430.500 m².

“De Milcobel site is een van de weinige grote sites in de nabije omgeving van Antwerpen én gelegen langsheen het Albertkanaal”, vertelt Marc Smet, ceo van de Gosselin Group. “Voor Gosselin betekent dit een ideale aanvulling op haar huidige activiteiten in Deurne en in combinatie met de Gosselin Oosterweel site in de Port of Antwerp Bruges waar Gosselin ook aanwezig is op een oppervlakte van ongeveer 110.000 m².”

“Dit is een uitstekende opportuniteit om de activiteiten van onze logistieke divisie verder te ontplooien”, vult Dirk Vanhoutteghem, medebestuurder van de Gosselin Group aan. “Meer en meer ondernemingen zoeken naar ruimte zowel binnen als buiten de Port of Antwerp Bruges om hun logistieke keten van daaruit verder op te zetten. Met deze aankoop zijn we hiervoor organisatorisch ideaal gepositioneerd. Dankzij onze uitstekende ligging kunnen we ook helpen om stadslogistiek beter te ontwikkelen.”

Gosselin werd opgericht in 1930 en telt vandaag meer dan 800 werknemers die meer dan 300 miljoen euro omzet genereren. Het hoofdkwartier van Gosselin ligt aan het Albertkanaal in Deurne, waar de containerterminal de Port of Antwerp Bruges en de haven van Rotterdam verbindt met het Europese achterland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.