Nieuws Antwerpen Grand Bazar en Maxitoys openen pop-up speeltuin

Grand Bazar en Maxitoys openen pop-up speeltuin

Grand Bazar en Maxitoys openen pop-up speeltuin

ANTWERPEN – Tijdens de zomer kunnen we volop genieten van pop-up bars, pop-up stranden. Nu komt daar ook een pop-up speeltuin bij. Grand Bazar en Maxitoys creëerden een Kids Playground, een unieke speeltuin in hartje Antwerpen, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen.

Met de start van de zomersolden belooft het in Shopping Center Grand Bazar Antwerp vlakbij de Antwerpse Groenplaats bijzonder druk te worden. Samen met Maxitoys (gelegen op de eerste en tweede verdieping) richt Grand Bazar Antwerp van 6 juli tot en met 31 augustus een Kids Playground van 300 vierkante meter in met allerlei Maxi-XL spelen zoals Twister, Vier op een rij, Oxo, Lego Friends, enzovoort.

Naast tafeltjes om te tekenen en knutselen voorziet Grand Bazar in het pand ook een selfiewall. “Naast het gevarieerde winkelaanbod van Grand Bazar, zorgt dit initiatief voor meer beleving in het leven van onze allerkleinsten”, zegt Eveline Rubbbens, Shopping Centre Manager van Grand Bazar Antwerp.

“Het afgelopen jaar hebben we een heleboel activiteiten voor kinderen georganiseerd, gaande van workshops tot thematische events. Een gigantische Kids Playground mocht in dit rijtje niet ontbreken”, zegt Ishia Opgenhaffen, Shopping Marketeer van Grand Bazar.

De Kids Playground van Grand Bazar bevindt zich op de eerste verdieping naast Bistro Grand Bazar en is van maandag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18.30 uur toegankelijk op eigen verantwoordelijkheid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.