Nieuws Antwerpen Grant Thornton boekt opnieuw sterk boekjaar

Grant Thornton boekt opnieuw sterk boekjaar

Grant Thornton boekt opnieuw sterk boekjaar

ANTWERPEN – Bedrijfsadviseur Grant Thornton, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, zag zijn omzet het voorbije boekjaar, dat eind september werd afgesloten, wereldwijd met 5,1% toenemen tot 5,72 miljard dollar. Dat is opnieuw een recordresultaat.

Hoewel het zakelijk optimisme in 2019 wereldwijd een dalende tendens kende, zet Grant Thornton, die zijn klanten navigeert door een steeds onzekerdere wereld, toch een sterk resultaat neer. In België kende de bedrijfsadviseur een groei van 8,5%.

Peter Bodin, ceo Grant Thornton International Ltd: “Onze investering in strategische groeimarkten werpt haar vruchten af. Onze klanten blijven uitbreiden naar nieuwe gebieden, en de manier waarop ze zaken doen verandert voortdurend. Het is belangrijk om mee te evolueren. Daarnaast is het ook onze taak hen te begeleiden in de toenemende druk die uitgaat van consumenten, investeerders en regelgevers om bedrijfsmodellen te transformeren teneinde een duurzamere wereldeconomie op te bouwen”.

Het aantal medewerkers steeg met 6,3% wat de totale teller op 56.028 medewerkers in meer dan 140 landen zet. De dienstverlening in Audit & Assurance blijft koploper, met 39,4% van de omzet (+ 4,7%), gevolgd door de Advisory-dienstverlening die 36,1% van de inkomsten vertegenwoordigt en de sterkste groei kende (+ 8,6%).

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.