Nieuws Antwerpen GreenMobility brengt je Zweedse meubels naar huis

GreenMobility brengt je Zweedse meubels naar huis

GreenMobility brengt je Zweedse meubels naar huis

GreenMobility, het van oorsprong Scandinavische project met volledig elektrische deelwagens, breidt zijn actieterrein weer uit met nieuwe Hotspots op de parkings van de bekende Zweedse meubelgigant IKEA in Wilrijk en Gent. Dankzij deze samenwerking kunnen gebruikers voortaan hun aankopen emissieloos naar huis brengen in elektrische bestelwagens.

De samenwerking met GreenMobility past perfect in de duurzame ambitie van IKEA om tegen 2025 100% van zijn leveringen emissievrij te maken. Dankzij de nieuwe Hotspots op de parkings in Wilrijk en Gent kunnen GreenMobility-gebruikers daar nu hun elektrische wagen of bestelwagen gratis parkeren en nadien hun aankopen met een gerust geweten zelf naar huis brengen, allemaal voor dezelfde huurprijs als een normale wagen.

“Dit partnership zorgt voor een mooie win-win voor beide bedrijven”, stelt ceo van GreenMobility Steve Van Avermaet. “IKEA biedt op deze manier zijn klanten in Wilrijk en Gent een flexibele vorm van transport aan om de aankopen thuis te krijgen. Wij spreken op onze beurt een bijkomend segment van potentiële klanten aan, die we via de bestelwagens vooral ook trachten te overtuigen van ons groen ‘deel’verhaal. In die optiek blijven we actief bedrijven benaderen om de gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen van GreenMobility onder de aandacht te brengen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.