Nieuws Antwerpen Groep De Bie Printing neemt drukkerij Van Goethem uit Mortsel over

Groep De Bie Printing neemt drukkerij Van Goethem uit Mortsel over

Groep De Bie Printing neemt drukkerij Van Goethem uit Mortsel over

De Bie Printing uit Duffel heeft sinds begin mei alle activiteiten van drukkerij Van Goethem uit Mortsel overgenomen. De Bie Printing is al een tijdje bezig om sectorgenoten over te nemen en op die manier zijn groeiambities voort te zetten. Van Goethem wordt volledig geïntegreerd in de groep De Bie.

Drukkerij Van Goethem is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote offset,- digitale- en grootformaat nichemarkten, markten waar De Bie Printing nog verder kan doorgroeien.

Voor De Bie Printing betekent deze overname versterking in de digitale drukafdeling. Door de vakkennis en apparatuur van Van Goethem kan een nog vollediger aanbod van grafische producten in huis verwerkt worden.

Els Bouckaert, de drijvende kracht achter Drukkerij Van Goethem, blijft net zoals vroeger het aanspreekpunt voor alle klanten. Bestaande afspraken lopen gewoon verder. Op die manier wordt de klanten gegarandeerd dat het aanbod van Van Goethem volledig behouden blijft. Tegelijk worden de mogelijkheden voor die klanten fors uitgebreid door de diensten die De Bie Printing aanbiedt.

De Bie Printing nam eerder Albers Printing (1997), Albatros Printing (2008), Stockmans Kalenders (2010) en Peeters&Peeters Grafisch (2015) over. De groep De Bie Printing gaat de komende jaren nog verder bouwen aan de uitbreiding van haar activiteiten, zowel op het vlak van digitale- en traditionele offsetdruk, als met multi-channel online oplossingen.

De groep De Bie Printing is een grafische groep die in 1922 werd opgericht door de overgrootvader van de huidige zaakvoerders Bart en Johan De Bie (4e generatie).

Groep De Bie heeft 48 medewerkers en had in 2016 een gecumuleerde omzet van 10,2 miljoen euro.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.