Nieuws Antwerpen Groep Felix neemt Garage Meyvis in Kapellen over

Groep Felix neemt Garage Meyvis in Kapellen over

Groep Felix neemt Garage Meyvis in Kapellen over

citroenGroep Felix, die nu al Citroën-concessies heeft in Brecht, Herentals en Mol, breidt uit. Ze heeft nu ook garage Meyvis uit Kapellen overgenomen.

“Mijn keuze voor Felix is eigenlijk evident omdat zij, net zoals garage Meyvis, een familiebedrijf zijn dat dezelfde waarden nastreeft en dezelfde prioriteiten vooropstelt, namelijk een optimale kwaliteit van dienstverlening en een maximale klantentevredenheid” zegt Leo Meyvis. “Dit maken zij mogelijk door de persoonlijke aanpak van compacte teams te combineren met de professionaliteit van een groter geheel.”

Door deze overname beschikt Groep Felix nu over 4 vestigingen: Kapellen, Brecht, Herentals en Mol. Naast onderhoud en herstelling, vervangen en herstellen van ruiten, bandenservice, enz. beschikken zij ook over een eigen carrosserieafdeling in Brecht.

Felix en Meyvis willen ook voor de fleetmarkt dé referentie vormen voor de regio Antwerpen Noord en Kempen. “Wij zijn fier te mogen melden dat wij door Citroën officieel erkend werden als Fleet Business Center voor de regio’s Antwerpen en Kempen. Deze erkenning garandeert een kwalitatieve dienstverlening, persoonlijke begeleiding en een engagement om een compleet antwoord te bieden op maat van de vereisten van een bedrijf”, aldus bestuurder Tim Quirijnen van Groep Felix.

Om een optimale kwaliteit te kunnen aanbieden, werd ervoor gekozen om jaarlijks het ISO9001-kwaliteitscertificaat te behalen waardoor de klant er zeker van kan zijn dat er altijd wordt gewerkt volgens de nieuwste technieken, met respect voor de milieurichtlijnen en dat de medewerkers permanent verder worden opgeleid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.