Nieuws Antwerpen Groep Kenis start als eerste met gratis proefritten aan huis

Groep Kenis start als eerste met gratis proefritten aan huis

Groep Kenis start als eerste met gratis proefritten aan huis

ANTWERPEN – Groep Kenis, waartoe ook Renault Antwerpen behoort, start als allereerste in België met gratis proefritten aan huis. Op deze manier wil de concessiehouder van Renault en Dacia klanten bereiken die door het coronavirus of een andere reden niet tot bij de showroom geraken.

Auto’s online reserveren of aankopen was al langer mogelijk bij Groep Kenis. Toch was er tot nu nog één groot struikelblok. “De klant kon de wagen vooraf enkel digitaal bekijken en heeft er vooraf nooit een testrit mee gedaan. Voor veel mensen is dat begrijpelijkerwijs een must voor ze overgaan tot een aankoop”, zegt Caroline Wouters, bestuurder van Groep Kenis.

Groep Kenis lanceert nu als eerste in België www.proefritaanhuis.be. Via die website kunnen toekomstige klanten een wagen kiezen en een gratis proefrit aan huis aanvragen. De verkopers komen dan met de gekozen wagen op de afgesproken datum bij de klant aan huis. Die kan op deze manier in de eigen regio een gratis proefrit doen.

Webshop

De lancering van proefritten aan huis vanaf maandag 11 mei komt er enkele dagen na de lancering van een nieuwe webshop. Groep Kenis wil klanten de mogelijkheid bieden om online het volledige aankoopproces van begin tot einde te doorlopen. Op de webshop zijn op termijn meer dan 1.000 nieuwe en tweedehandswagens te vinden. “Door de Coronacrisis hebben zowel bedrijven als consumenten een digitale versnelling hoger geschakeld”, aldus Caroline Wouters. “We willen dit moment positief aangrijpen om een verdere doorstart te nemen richting de toekomst.”

Groep Kenis heeft vestigingen in Turnhout, Geel, Herentals en Antwerpen en is daarmee een van de grootste Renault en Dacia concessiehouders van België en Luxemburg.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.