Nieuws Antwerpen Groothandel Vers d’Anvers switcht met groenten en fruit van b2b naar b2c

Groothandel Vers d’Anvers switcht met groenten en fruit van b2b naar b2c

Groothandel Vers d’Anvers switcht met groenten en fruit van b2b naar b2c

ANTWERPEN – Vers d’Anvers, de Antwerpse groothandel die groenten en fruit levert aan slagers, bakkers en horeca, moest na de plotse sluiting van de horeca vorige week het roer omgooien. Zij bieden nu pakketten groenten en fruit aan particulieren aan.

“Door de plotse sluiting van de horecazaken vorige week zijn we 50 à 60% van onze omzet kwijt”, zegt Guy Claessens, zaakvoerder Vers d’Anvers. “We hebben onmiddellijk gezocht naar alternatieven om ons bedrijf door deze crisis door in stand te houden. Aangezien iedereen nu thuis zit was het ons idee om onze groenten en fruit op een veilige manier tot bij de mensen te krijgen.”

Onmiddellijk na de aankondiging van de sluiting van de horeca, begonnen ze bij de Antwerpse groothandel al groenten en fruit pakketten te maken. “Door onze sociale media en ons bedrijfswhatsappsysteem konden we snel schakelen. Via vrienden, kennissen en familie zagen we snel veel positieve reacties binnenkomen voor onze pakketten die zowel kunnen afgehaald worden als aan huis geleverd.”

Na 3 dagen hadden we via via al een 500 tal boxen verkocht.

Webshop voor b2c

De switch van b2b naar b2c is voor Vers d’Anvers een groot succes met veel aanvragen. “We hebben nu een webshop gemaakt waardoor de particulieren sneller en efficiënter kunnen bestellen”, aldus Guy Claessens. Op de webshop www.versaanhuisgeleverd.be zijn ook andere pakketjes, zoals verse aarbeien, te verkrijgen.

“Zo kunnen we ons bedrijf door deze crisis loodsen en dragen wij ons steentje bij aan alle mensen die niet meer mogen buitenkomen en zorgen we er de komende periode voor dat ze toch gemakkelijk aan verse groenten en fruit kunnen geraken”, is Guy Claessens alvast tevreden.

Lees al onze berichten met een link naar corona op deze pagina.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.