Nieuws Group Aertssen haalt alles uit de kast om werknemers te verwennen: festival met Natalia, Clouseau en #Likeme

Group Aertssen haalt alles uit de kast om werknemers te verwennen: festival met Natalia, Clouseau en #Likeme

De hoofdzetel in Stabroek. Foto evdw

Group Aertssen haalt alles uit de kast om werknemers te verwennen: festival met Natalia, Clouseau en #Likeme

STABROEK, VERREBROEK – Group Aertssen stunt binnenkort voor zijn werknemers en relaties. Op een terrein aan de nieuwe vestiging in Verrebroek (Beveren) organiseert Aertssen een festival met Clouseau, Natalia, Samson en Marie en andere topnamen. Voor de opening van de vestiging komt er ook een panelgesprek met Jan Jambon, Bart De Wever, Wouter De Geest en Jacques Vandermeiren.

Aertssen, onder andere actief in transport, grondverzet en kranen, werd in 2021 Onderneming van het Jaar en bestaat binnenkort zestig jaar. En dan ging nog de nieuwe site van Aertssen Transport en Logistics open, in Verrebroek. Veel te vieren en veel in te halen dus. Een professioneel opgezet festival is dan wel een originele stunt. “Dit evenement is er op uitnodiging, voor klanten, leveranciers en eigen medewerkers”, zegt Yves Aertssen, co-ceo.

“Door ons in te zetten voor onze mensen maken wij het verschil als werkgever”, zegt Aertssen nog.“We geven iedereen groeikansen met ons Aertssen Training Center. En er is veel ruimte voor plezier op en naast de werkvloer. Zo trekken we nieuw talent aan en versterken we de band met onze huidige werknemers. Daarom zo’n initiatief.”

 

Samson en Marie zijn ook van de partij. Foto Joris Herregods

De voormiddagprogrammatie op het festivalterrein bestaat uit #Likeme, Camille Dhondt, Kapitein Winokio en Samson en Marie. ’s Avonds gaat het dak eraf met Les Truttes, De Grungblavers, Natalia, Clouseau en DJ Avalonn, bekend van MNM.

Paneldebat

De randanimatie is al even indrukwekkend, met grime, draaimolens en springkastelen. De papa’s en mama’s kunnen keuvelen aan foodtrucks. De vrijdag voor het festival is er al een officiële inhuldiging van de nieuwe site. Op een paneldebat over supply chain schuiven aan: Wouter De Geest (VOKA), Jan Jambon (Vlaams Minister-President), Jacques Vandermeiren (CEO Port of Antwerp), Sam Aertssen (Aertssen Logistics) en prof. dr. Christa Sys (Universiteit Antwerpen).

Aertssen werd begin jaren 60 opgericht door landbouwer Marcel Aertssen uit het afgebroken Oorderen, die in de snel oprukkende haven nieuwe kansen zag. Die pakte hij met passie en durf, en ondertussen is de groep wereldwijd actief met meer dan 1.700 werknemers. Aan de top van het bedrijf staan nu de tweede en derde generatie van de familie.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.