Nieuws Antwerpen Group-f neemt Hotel Source België over

Group-f neemt Hotel Source België over

Group-f neemt Hotel Source België over

frankMet de overname van Hotel Source België heeft de Group-f uit Kontich 2016 sterk ingezet. Alle 185 medewerkers van dit bedrijf, inclusief de leidinggevenden, komen mee over naar Group-f en blijven in dienst. Door deze overname wordt Group-f meteen ook de tweede belangrijkste speler in ons land op het vlak van cleaning in de hotelsector.

Hotel Source België opereerde vanuit Diegem en spitste zich uitsluitend toe op de schoonmaak in hotels. Deze activiteiten worden nu verder gezet en gecoördineerd vanuit Kontich, waar de hoofdzetel van Group-f gevestigd is.

“Alle medewerkers van Hotel Source België kunnen bij ons aan de slag blijven. Ook twee belangrijke leidinggevenden – René Schouterden en Benjamin Buysse – hebben mee de overstap gemaakt. Hiermee geven we een belangrijk signaal, meen ik. De tewerkstelling van 185 mensen blijft op die manier gewaarborgd voor de toekomst. Alleen hebben ze begin januari een nieuwe werkgever gekregen”, benadrukt Frank Hechtermans, zaakvoerder van Group-f.

Group-f hield zich sinds 2004 zelf ook bezig met cleaning binnen de hotelsector, maar eerder kleinschalig. Door de activiteiten van Hotel Source België over te nemen, klimt Group-f in één ruk naar de 2de plaats op de Belgische markt voor deze niche.

Het Kontichse groeibedrijf van Frank Hechtermans is al heel wat jaren actief in onder meer de schoonmaak via poetsdiensten aan bedrijven. Met de recente overname stijgt het aantal werknemers van de globale groep al naar 1.450. In 2015 realiseerde Group-f een jaaromzet van rond de 30 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.