Nieuws Antwerpen Group-f versterkt zich met twee regionale bedrijven

Group-f versterkt zich met twee regionale bedrijven

Group-f versterkt zich met twee regionale bedrijven

KONTICH/KAPELLEN/WILRIJK – Group-f is in de Antwerpse regio op overnamepad getrokken. Het bedrijf uit Kontich dat poest- en onderhoudshulp, dienstencheques, een verhuurvloot van hoogtewerkers en hotelservices aanbiedt, heeft de hand gelegd op dienstenchequebedrijven 2A Cleaning uit Kapellen en ’T Blinkt uit Wilrijk.

Group-f versterkt zijn aanwezigheid in de Antwerpse regio met de overname van 2A Cleaning en ’T Blinkt. De groep zet op die manier verder in op groei. 2A Cleaning specialiseert zich in poets- en huishoudhulp met dienstencheques voor particulieren. ’T Blinkt biedt schoonmaakhulp met dienstencheques en heeft een strijkatelier. Om die laatste activiteit te behouden, opent Group-f een nieuw filiaal aan de Kruishofstraat in Wilrijk.

Frank Hechtermans, ceo Group-f: “Ik heb het niet exact bijgehouden, maar ik denk dat we nu ongeveer tussen de 15 en 20 overnames zitten. Voor de kleine dienstenchequebedrijven zijn de administratieve last en de financiële druk op termijn niet vol te houden. Om in die sector te overleven, moeten er bepaalde volumes gedraaid worden. En daar knelt meestal het schoentje voor de kleinere bedrijven met dienstencheques.”

38 miljoen euro omzet

Group-f Holding telt nu 1.550 personeelsleden. “Het is onze ambitie om dit jaar met de 17 vestigingen verspreid in Vlaanderen een omzet van 38 miljoen euro te bereiken. Naar de toekomst toe willen we verder blijven groeien door in de eerste plaats eigen groei te realiseren, maar zeker ook door nieuwe overnames. Die zullen de komende maanden ongetwijfeld nog volgen”, aldus Frank Hechtermans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.