Nieuws Antwerpen GS Technology uit Essen is Beloftevolle KMO van het Jaar

GS Technology uit Essen is Beloftevolle KMO van het Jaar

GS Technology uit Essen is Beloftevolle KMO van het Jaar

In feestzaal Hof van Beatrijs in Lier werd door Unizo provincie Antwerpen de titel KMO van het Jaar 2021 uitgereikt. Ook werd de Beloftevolle KMO van het Jaar uit onze provincie gehuldigd. Na een grondige analyse en doorlichting van alle ingediende dossiers koos de jury per categorie drie finalisten. Uiteindelijk mag GS Technology uit Essen zich de Beloftevolle KMO van het Jaar 2021 noemen. De titel KMO van het Jaar 2021 gaat naar PFL uit Beerse.

De finalisten werden beoordeeld op verschillende criteria waaronder innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie. Naast PFL waren voor de categorie KMO van het Jaar ook Juvah en SD Schrijnwerkerij & interieurbouw genomineerd.

Voor de categorie Beloftevolle KMO van het Jaar mochten GS Technology, J.Verrijckt en Mobaut meedingen naar de titel. Deze prijs bekroont de jonge ondernemer, minder dan 5 jaar bezig, die via een innovatief pad sterke groeiambities heeft en kan waarmaken. Uiteindelijk werd het GS Technology uit Essen, een Additive Manufacturing (AM) en 3D-printing bedrijf. Zij leveren diensten aan de industrie van idee tot eindproduct, consultancy en opleidingen. Wat een paar jaar geleden begon met 1 kleine 3D-printer thuis op de salontafel is vandaag uitgegroeid tot een heuse vestiging met 20 industriële 3D-printers in Essen. Onlangs braken zij ook door met hun toepassingen in de medische sector. Opmerkelijk is ook dat GS Technology door meerder collega-ondernemers werd voorgedragen als kandidaat voor deze prijs.

Gianni Scoponi, ceo en founder van GS Technology: “Ik had een jaar geleden niet durven dromen dat ik hier zou staan en dat met zo’n fantastisch team.”

“Alle deelnemende bedrijven hebben het laatste jaar een ongelofelijke veerkracht getoond. Dat zij zich in 2021 in de strijd hebben geworpen voor deze prijs getuigt van durf en doorzettingsvermogen. Maar vooral van gezonde ambitie om elke dag voor te bouwen aan een mooiere toekomst. We kijken al uit naar de volgende editie”, aldus Carl Van Dyck, directeur Unizo provincie Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.