Foto: Walter Saenen - WAS

Gunther Gielen vertrekt als CEO bij vastgoedspeler Intervest Offices & Warehouses

ANTWERPEN - MECHELEN - Gunther Gielen vertrekt met onmiddellijke ingang als CEO bij Intervest Offices & Warehouses NV. Dat meldt het beursgenoteerde vastgoedbedrijf, dat ook in Mechelen gevestigd is, woensdag.

Na een periode van drie jaar neemt Gielen in gezamenlijk overleg afscheid van het Antwerpse vastgoedbedrijf, dat ook wortels heeft in Mechelen. “Ik ben dankbaar voor hetgeen ik heb kunnen realiseren: een sterke groei van de portefeuille, het implementeren van een nieuwe organisatiestructuur en het uitbouwen van de relatie met de aandeelhouders en analisten. De afgelopen drie jaar waren prettig voor mij, maar nu is het tijd voor nieuwe uitdagingen”, zegt Gielen.

Het bedrijf laat nog weten dat de raad van toezicht van Intervest ondertussen gestart is met de zoektocht naar een nieuwe CEO. "Gedurende dit proces zal de voorzitter van de raad van toezicht erop toezien dat het dagelijks bestuur van Intervest gewaarborgd blijft", klinkt het in een persbericht.

Intervest werd opgericht in 1996. In 1999 begon het met het investeren in moderne gebouwen die als kantoorruimtes konden dienen. Met deze tactiek bouwde Intervest hubs uit voor bedrijven.