Nieuws Antwerpen Guy Verbist bekroond als reisagent

Guy Verbist bekroond als reisagent

Guy Verbist bekroond als reisagent

guyGuy Verbist van BCD Meetings & Events is tijdens de achttiende editie van de ‘TM Travel Awards’ uitgeroepen tot ‘Best Incentive Travel Agent 2015’. De prijs werd onder massale belangstelling uitgereikt tijdens een gala-avond in het Hilton hotel in Antwerpen. BCD Meetings and Events maakt deel uit van de groep BCD Travel uit Berchem.

Travel Magazine, een van de belangrijkste vakbladen voor de reisindustrie in België en Luxemburg, organiseert in België al achttien jaar de ‘TM Travel Awards’. Hiermee bekroont het blad de prestaties van bedrijven en professionals die actief zijn in de reisbranche.

Guy Verbist van BCD Meetings & Events kwam in de categorie ‘Best Incentive Travel Agent 2015’ op de eerste plaats en nam de prijs in ontvangst tijdens de feestelijke avond.

BCD Meetings and Events is het erom te doen de organisatie van vergaderingen en meetings effectief resultaten te laten opbrengen. Bedrijven zetten hun personeel traditioneel bijeen voor een training, een netwerkmoment of gewoon voor de gezelligheid. Voorop staat evenwel dat het evenement hoe dan ook resultaten moet opleveren.

“Het is de eerste keer dat we beloond worden met een award voor onze dienstverlening op het vlak van incentives. Met de oprichting van BCD Meetings & Events eerder dit jaar in het achterhoofd, ben ik dan ook enorm blij met deze erkenning,” zegt Guy Verbist. “Onze medewerkers spannen zich elke dag in om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Zij zijn het boegbeeld van onze organisatie. Deze prijs is dus niet enkel voor mij, maar ook voor BCD als organisatie en al haar medewerkers.”

“Binnen en buiten Europa wordt onze stijl gewaardeerd. De vele awards weerspiegelen het succes van onze dienstverlening en engagement naar onze klanten en partners”, zegt Heinz Jennewein, Senior Vice President EMEA South West bij BCD Travel. BCD Travel won al de TM award voor “Best Travel Agency” in België in 2013 en in Luxemburg in 2013 en 2014, en eerder dit jaar sleepten we voor de derde keer op rij de internationale prijs van The Beat in de wacht voor ‘Most Admired Travel Management Company’.

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers adviseren wij hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. BCD Travel zorgt ervoor dat het zakenreisprogramma de bedrijfsdoelen ondersteunt. Of: slimmer reizen en meer te bereiken.

BCD Group is een marktleider in de reisindustrie. Het private bedrijf werd in 1975 opgericht door John Fentener van Vlissingen en bestaat uit BCD Travel (zakenreizen), Travix (online reizen: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama), Park ‘N Fly (parkeren nabij luchthavens), en joint ventures Parkmobile International (mobiele parkeerapplicaties) en AERTrade International (consolidating en fulfillment). BCD Group is actief in 110 landen met ruim 12.500 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.