Nieuws Antwerpen GZA Ziekenhuizen opent nieuwe polikliniek op Linkeroever

GZA Ziekenhuizen opent nieuwe polikliniek op Linkeroever

GZA Ziekenhuizen opent nieuwe polikliniek op Linkeroever

Op 3 april opende GZA Ziekenhuizen haar nieuwe polikliniek Hof ter Schelde op Antwerpen Linkeroever. De vertrouwde low-care dialyse werd volledig vernieuwd. Zeventien gedreven artsen binnen elf diverse specialismen verstrekken er zorgen. Patiënten kunnen er terecht voor onder meer urologie, kinderziekten, neurologie, thorax- en vaatheelkunde, …

De nieuwbouw bevindt zich midden in een oase van rust en het omringende groen. “Gezien de huidige urbanisatie op Linkeroever is GZA Ziekenhuizen ervan overtuigd met een zorgaanbod op maat een meerwaarde te bieden aan de buurtbewoners”, zegt directeur patiëntencoördinatie Tania Otto.

Als satelliet van GZA Ziekenhuizen staat de polikliniek in rechtstreekse digitale verbinding met de GZA ziekenhuissystemen. Artsen kunnen meteen resultaten opvragen, verslagen doorsturen of operaties inplannen. Voor een aantal specifieke onderzoeken of behandelingen verwijst de arts mogelijk door naar één van de campussen van GZA Ziekenhuizen. De polikliniek kan dan ook op alle mogelijke ondersteuning van deze campussen rekenen.

GZA Ziekenhuizen omvat drie campussen: Sint-Augustinus in Wilrijk, Sint-Vincentius in Antwerpen en Sint-Jozef in Mortsel. Het ziekenhuis is uitgerust met vooruitstrevende technologie op logistiek en medisch vlak en omvat een groot, gerenommeerd en geïntegreerd oncologisch centrum. Voortdurend wordt het zorgaanbod aangepast aan nieuwe evoluties en behoeften van patiënten, zorgverstrekkers en overheid. GZA Ziekenhuizen telt zo’n 3 200 medewerkers en een 400 tal artsen. Elke dag vinden zo’n 1 300 patiënten de weg naar GZA Ziekenhuizen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.