Nieuws Antwerpen Hackathon wil nieuwe logistieke innovatieve projecten uitwerken voor de Antwerpse haven

Hackathon wil nieuwe logistieke innovatieve projecten uitwerken voor de Antwerpse haven

Hackathon wil nieuwe logistieke innovatieve projecten uitwerken voor de Antwerpse haven

waagnatieVan 9-11 december 2016 wordt in de Waagnatie een zogenaamde ‘hackathon’ georganiseerd, een innovatieweekend, met als thema “Logistics of the future”. Een hackathon is een bijeenkomst waarbij mensen uit de IT-sector, softwareontwikkelaars, grafische ontwerpers, project managers enz. gedurende enkele dagen intensief samenwerken aan een project. In dit geval zal er gewerkt worden rond innovatie in de Antwerpse haven.

Er wordt gemikt op een driehondertal participanten die samen aan de slag gaan  om innovatieve logistieke projecten uit de werken voor de Antwerpse haven. Die projecten zijn uitgewerkt in samenwerking met onze verschillende partners. Het is de bedoeling om de haven van Antwerpen ook meer in de kijker te zetten als innovatieve speler.

Die partners Partners zijn o.a. Stad Antwerpen, Alfaport, Haven van Antwerpen, Cronos, EY en dergelijke meer. 

Meer informatie vindt u op www.logisticsofthefuture.be. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.