Hackingplatform Intigriti is verkozen tot Rising Star

Tijdens een virtuele awarduitreiking van Deloittes 2020 Technology Fast 50, de lijst met de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België, werd Intigriti uit Schelle uitgeroepen tot Rising Star van dit jaar. Het is een zoveelste bekroning voor de ontwikkelaar van het ethisch hacking en bugbounty platform.

Voor de Rising Star 2020 beoordeelde een onafhankelijke jury, voorgezeten door Duco Sickinghe, ceo van Fortino, de investor pitch van de 10 meest veelbelovende bedrijven die minder dan 4 jaar actief zijn op basis van de opschaalbaarheid van zijn bedrijfsconcept, het algehele marktpotentieel, de kwaliteit van het management en de disruptieve kracht van zijn innovatie. Intigriti, een bedrijf dat een platform voor ethisch hacking- en bugbounty platform heeft ontwikkeld, werd uitgeroepen tot Rising Star-winnaar.

Stijn Jans, ceo van Intigriti: “We zijn ongelooflijk trots om deze titel te ontvangen. Het bevestigt onze overtuiging dat meer dan ooit het publiek gesterkt door technologie de wereld veiliger kan maken. Het is niet alleen een geweldige erkenning voor ons team, dat alles heeft gegeven in de afgelopen jaren en dat zal blijven doen, maar ook voor de meer dan 20.000 ethische hackers die ons vergezellen op onze missie en met ons geloven in duurzame beveiliging voor iedereen. We willen onze klanten bedanken die al een groot vertrouwen hebben in onze manier van werken, en we kijken ernaar uit om met hen een nog grotere impact te creëren voor hun beveiliging in de toekomst."

Antwerpse Byteflies eindigt tweede bij Fast 50

proUnity eindigde bovenaan in Deloittes 2020 Technology Fast 50, de lijst met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Met een groei van 2.992,94% eindigt het Antwerpse Byteflies, in 2018 nog Rising Star, tweede. In de sector van medische instrumenten was het wel de winnaar.